boxkleden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Boxkleden

Boxkleden zijn hét middel om baby’s lekker zacht te laten liggen, maar ook om de box mee op te fleuren. Als mens zijnde weten we als geen ander dat een baby comfort nodig heeft. Je doet er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Met de boxkleden van LiefBoefje is dit heel goed mogelijk, zeker wanneer u ook opzoek bent naar een leuk design. Bij LiefBoefje vertellen we je graag meer over wat we je op dit punt te bieden hebben.

Boxkleed 75x95

Het boxkleed van 75x95 cm is momenteel erg in trek. In veel opzichten is dit de perfecte afmeting van een boxkleed voor een baby. Bij een boxkleed voor een baby is het namelijk erg belangrijk dat deze precies past in de box. Bij een te groot of een te klein boxkleed ligt het te veel los. Dit zorgt mogelijk voor onprettige situaties voor de baby.

Qua boxkleed van 75x95 cm heb je bij ons uitgebreide keuzemogelijkheden. Zo kies je voor een optie die zo goed mogelijk bij de kleine past. Heeft hij of zij bijvoorbeeld een favoriet dier? Of vind je het leuk om de box extra jongens- of meisjesachtig te maken? Dan is dit met een boxkleed van 75x95 cm van LiefBoefje geen enkel probleem.

Boxkleed baby

Een boxkleed voor een baby is erg belangrijk. De gemiddelde baby brengt hier namelijk een groot deel van zijn of haar tijd door. Zaken als comfort, kwaliteit van het materiaal en juiste afmetingen spelen dan een grote rol. Een dik boxkleed voor de baby is bijvoorbeeld een groot pluspunt. Zacht, dik materiaal is precies waar de kleine naar op zoek is en behoeft aan heeft.

Let er bovendien op dat bij een boxkleed altijd een boxmatras nodig is. Het boxkleed zelf is namelijk niet dik genoeg om voor maximaal comfort te zorgen. Zeker niet wanneer er sprake is van een harde ondergrond in de box. Kies daarom eerst een passend boxmatras uit. Hier leg je het boxkleed vervolgens bovenop.

Speelkleden LiefBoefje

Naast boxkleden zijn er ook speelkleden van LiefBoefje. Bij deze kleden ligt de nadruk wat meer op speelplezier. Uiteraard letten we hierbij ook op comfort. Een goed speelkleed voelt niet alleen goed aan, maar bevordert ook de omstandigheden om in te spelen. Kies bijvoorbeeld voor een design met leuke dieren, bladeren of planeten. Waar denk je dat jouw kleine het meeste van houdt?

Voordelen boxkleden LiefBoefje

Bij LiefBoefje willen we producten aanbieden die op de belangrijke onderdelen ook echt uitblinken. Die zodanig van toegevoegde waarde zijn, dat ze een blijvende positieve herinnering opleveren. Onze  boxkleden dragen dankzij de volgende eigenschappen iets bij:

  • Veel unieke designs: Iedere baby is speciaal. Het is dan wel zo leuk wanneer de boxkleden dit ook uitstralen. Zoals je in het assortiment van LiefBoefje ziet, gaat het hier niet om alledaagse designs. Het zijn leuke, speelse, positieve emoties oproepende designs. Hierop voelt iedere baby zich al snel prettig!

  • Maximaal comfort: Zeker ook gezien het maximaal comfort van het materiaal. Onze boxkleden zijn dik én zacht. De twee cruciale eigenschappen om langdurig lekker aan te blijven voelen. Tijdens het slapen, maar ook zeker wanneer de kleine weer wakker is.

  • 100% veilig: Tot slot zijn de boxkleden van LiefBoefje ook 100% veilig. Het materiaal is uitvoerig getest en volledig babyproof. Bovendien is een boxkleed van 75x95 cm over het algemeen van een zeer wenselijk formaat. Ideaal om jouw (klein)zoon of (klein)dochter een warm welkom te heten in deze wondere wereld!

Ben je dus op zoek naar een goed boxkleed voor de baby? En heb je intussen al een boxmatras aangeschaft? Dan is dit een perfect moment om daad bij het woord te voegen. Bekijk goed welk design jou het meeste aantrekt. Welke optie past het beste bij de nieuwe leefomgeving van de kleine?

Mocht er nog vragen zijn of behoefte aan extra informatie, dan is het geen probleem om even contact op te nemen. We doen er graag alles voor om je uiteindelijk de best mogelijke keuze te laten maken. Zo is de kans op langdurige tevredenheid het grootst.