muismatten

Bij Sleevy heeft u keuze uit 3 modellen muismatten met natuurlijk de mooiste designs zoals u van Sleevy misschien al gewend bent.

Bij Sleevy vinden we het belangrijk dat we niet slechts een paar muismatten aanbieden, maar dat we echt iedereen kunnen voorzien van dit product. Dit houdt in dat we een zeer groot aanbod hebben, waarin verschillende modellen muismatten zijn opgenomen. Alleen zo achten wij het mogelijk om voor iedereen in de behoefte te kunnen voorzien. Dit betekent dat je bij ons momenteel de volgende mogelijkheden hebt qua muismat:

Standaard muismat
De eerste en de meest voor de hand liggende optie is natuurlijk de standaard muismat. Maar de enige dingen die eigenlijk standaard zijn aan deze optie, zijn de afmetingen van 35 bij 26 cm. Verder heb je bij de muismat van de standaardgrootte de keuze uit de meest kleurrijke, grappige en stijlvolle designs die je je maar voor kunt stellen. Deze muismatten zijn stuk voor stuk gemaakt van stevig neopreen, inclusief antislip laag. Dit zorgt ervoor dat de muismat ook op de gladdere ondergronden onder geen beding wegglijdt. Dit is namelijk zeer storend en hoogst contraproductief. Verder gaat het hierbij om een zeer elastische muismat. Je kunt deze na gebruik oprollen of opvouwen. Dit laat geen blijvende schade aan de muismat achter. Uiterst handig is het daarmee ook om de muismat bijvoorbeeld mee te nemen voor onderweg. Tot slot zijn de uiterste randen afgewerkt met stiksel. Ontdek alle muismat designs..

muismatmuismat schilderij

Muismat ergonomisch
Er ligt tegenwoordig met toenemende mate een focus op ergonomie. Dit komt doordat mensen steeds vaker en steeds langer achter het bureau zitten. Op kantoor of thuis zit je soms urenlang in dezelfde houding achter de computer. Dit veroorzaakt voor veel mensen last in de pols. Vandaar dat er bij ons ook aandacht is besteed aan een ergonomische muismat. Deze muismatten bieden steun aan de pols. Dit voorkomt complicaties aan dit gewricht op de lange termijn. Een ergonomische muismat is uiteraard ook gewoon verkrijgbaar met een leuk design. Zo biedt het een extra waarde qua ergonomische houding, maar ook qua plezier. De ultieme combinatie voor een muismat. Ontdek alle ergonomische muismat designs..

muismat polssteunmuismat polssteunmuismat polssteun

Muismat XXL groot
Een andere vorm van een muismat waar toenemend vraag naar is, is de gaming muismat. Deze muismatten zijn een stuk groter dan die met de standaard afmeting, namelijk 90 bij 40 cm. Computers van vandaag de dag worden sterker en sterker, wat gamen alleen maar interessanter en populairder maakt. Vandaar ook dat het belangrijk is om een goede gaming muismat aan te schaffen. Als gamer bevindt je pols zich soms wel uren in dezelfde houding. De comfortabele muismatten van Sleevy komen dan als geroepen. Net als alle muismatten leveren we deze ook inclusief de antislip laag. De muismat blijft hierdoor goed op zijn plaats. Ontdek alle muismat xxl designs..

muismat xxlmuismat xxl